ونگوگ

ونسان ونگوگ

  • ونسان ونگوگ

     

    ونسان ونگوگ یا وینسنت ویلم فان خوخ ،در سال ۱۸۵۳ در هلند به دنیا اومد.او یک نقاش پست امپرسیونیسم(پسادریافتگر)بود، که کارش تاثیر زیادی بر هنر قرن 20 میلادی گذاشت.ونگوگ کار های هنریش رو به عنوان طراح و نقاش،در سن 27سالگی شروع کرد.

    ونگوگ 2

     

    در ابتدا، کارش تحت تاثیر نقاشی های هلندی بود و از رنگ های تیره و اندوه ناک استفاده می کرد.برادرش که به خرید و فروش تابلو های نقاشی مشغول بود،باعث آشنایی ونگوگ با سبک پست امپرسیونیسم شد و این آشنایی باعث پیشرفت سریع تر ونگوگ شد.

     

    ونگوگ 3

     

    ونسان، عاشق نقاشی از کافه های شبانه،مناظر طبیعی، مردم طبقه ی کارگر و گل های آفتاب گردان بود.تابلو های گل آفتاب گردان، خودنگاره ها و شبهای پرستاره از کار های برجسته ی ونسانه.اون در زمانی که زندگی می کرد گمنام بود و در تمام عمرش فقط یک تابلو به نام تاکستان سرخ رو فروخت.

     

    ونگوگ 4

     

    ونگوگ در اواخر عمر از بیماری های روانی رنج می برد و گوش چپش رو با تیغ برید.راجب اینکه چرا ونگوگ گوشش رو برید دو تا داستان سر زبون هاست.

     

    ونگوگ 5

     

    داستان اول اینه که ونگوگ به دلیل ناراحتی روحی و افسردگی ای که داشته، مدتی بوده که توی گوش سمت چپش صدا هایی رو می‌شنیده ،که قابل تحمل نبوده و دست آخر ،خودش رو از شرّ گوشش راحت میکنه

     

    ونگوگ 6

     

     

    داستان دوم هم میگه که ونگوگ عاشق زن روسپی ای به نام راشل میشه و چون چیز‌ با ارزشی نداشته،که به اون بده ، بهش قول میده که یک هدیه ی با ارزش واسش ببره و اون هدیه ی با ارزش چیزی نبوده جر گوشش.که البته این روایت می تونه واقعی باشه ،چون راشل واقعا گوش بریده ی ونگوگ رو داشته.از اون جایی که ونگوگ در سن 37 سالگی میمیره و در سن 27 سالگی هم نقاشی رو شروع کرده ، در واقع تموم آثارش رو توی 10 سال آخر عمرش خلق می کنه، که شامل بیش از 900 نقاشی ، بیش از 1100طراحی و 10چاپ هست و مشهور ترین کار هاش مربوط می شه به دوسال آخر عمرش . ونسان در سن 37سالگی بر اثر شلیک گلوله به شکمش زخمی میشه و روز بعد هم میمیره.راجب مرگ ونگوگ،تردید وجود داره.بعضی ها میگن که خودکشی کرده، بعضیا هم میگن کشته شده.

     

     

     

     

     

     

    به مطلب امتیاز دهید!

    میانگین امتیازات ۴ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دانلود اپلیکیشن «شعر و مهر»

    دانلود اپلیکیشن «شعر و مهر»